WinRAR este un instrument de arhivare care integreaza multe functii suplimentare pentru ajutorul organizarii arhivelor dvs.

WinRAR va scoate in fata multimii atunci cand este vorba de arhivare. Prin crearea arhivelor mici si sigure, WinRAR este adesea mult mai rapid decat alte programe de acelasi tip. In acest fel veti economisi spatiul de pe disc, costurile de transmitere SI timp pretios.

WinRAR suporta toate formatele de arhivare uzuale (RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z si 7-Zip).

WinRAR este ideal pentru fisierele multimedia. WinRAR recunoaste automat si selecteaza cea mai buna metoda de arhivare. Algoritmul special de arhivare comprima exceptional fisierele multimedia, fisierele executabile si librariile de obiecte.

WinRAR va permite sa separati cu usurinta arhivele in volume, facand posibila salvarea acestora pe mai multe discuri.

WinRAR este ideal daca aveti de trimis date prin internet. Incriptarea pe 256 biti a parolei si tehnologia de autentificare a semnaturii va garanteaza siguranta de care aveati nevoie.

WinRAR este un produs trial, insemnand ca aveti posibilitatea de a-l testa intensiv. Programul poate fi folosit gratuit timp de 40 de zile!

Licentele WinRAR sunt valabile pentru toate platformele si limbile. Daca aveti nevoie sa cumparati mai multe licente, puteti sa le instalati pe orice varianta de sistem de operare doriti.

Tagged under: functionalitati