Newsletter-ul oferit este gratuit si fara implicatii financiare din partea abonatului.

Abonarea la newsletter

Are loc in urmatoarele situatii:

  1. Persoana fizica sau juridica isi manisfesta expres intentia de a primi informatii despre produsele si serviciile oferite de STIRA Electronic SRL si partenerii sai, prin completarea formularului corespunzator si confirmarea expresa a actiunii (double-opt-in) facuta prin accesarea link-ului trimis prin email
  2. Un produs WinRAR este achizitionat prin intermediul magazinului online, al unei comenzi telefonice sau in orice alt mod
  3. Un produs WinRAR este descarcat si instalat. Prin acest proces informatiile transmise cu privire la identitatea utilizatorului sunt folosite pentru a notifica utilizatorul cu privire la expirarea perioadei de testare a produsului.

 

Dezabonarea de la newsletter

Are loc urmand una din urmatoarele proceduri:

  1. Accesarea link-ului care se regaseste in toate emailurile trimise prin sistemul automat
  2. Exprimarea dreptului de opozitie conform Legii 677/2001 art.14,15,20.

Ca urmare a procesului de dezabonare, STIRA Electronic SRL nu va mai trimite prin intermediul sistemului automat niciun fel de comunicare de natura comerciala.

Cu toate acestea, comunicarile de natura tehnica, care tin de situatiile speciale care pot afecta siguranta sistemului informatic pe care este instalat programul WinRAR, se vor trimite automat catre toti posesorii de licente legale sau catre toate persoanele care au instalate versiuni trial ale acestui program.

Confidentialitatea datelor dvs.

Abonarea la newsletter inseamna transmiterea voluntara a unor date pe care STIRA Electronic SRL se obliga sa nu le divulge sub nicio forma si in nicio imprejurare catre terti.

Aceste date sunt folosite numai pentru informari legate de serviciile si produsele pe care le ofera STIRA Electronic SRL.